Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Ponudba na kmetiji

Dnevna in za skupine

Aktivnosti

Kaj početi pri nas in v naši okolici

Zanimivosti

Zanimivosti v okolici

Namestitev

Prenočevanje

100% naravni domači sokovi

...lastne pridelave

sokovi so narejeni po popolnoma starih receptih. Zmleto sadje se stisne in pasterizira pri primerni temperaturi, nato pa se nalije v steklenice, ter zapre. Segret sok uniči vse bakterije v preostanku zraka v steklenici in tako hermetično zaprt sok ostane brez konzervansov in raznih dodatkov kvalitetno ohranjen do uporabe.

Jabočni sok

Jabolčni sok je narejen pretežno iz starih sort jabolk. Stisnjen sok ne filtriramo zato ima v sebi kvalitetno jabolčno maso in ni prozoren, ampak moten. Tako je ohranjena njegova sadna vsebina in zdravilne lastnosti.

Grozdni sok

Je nastal s stiskanjem grozdja domačih brajd in ne vinogradniških sort. Tako so uporabljene grozdne sorte jurka, gamaj, itd. Je odličnega osvežilnega okusa in lepe temno rdeče barve.

Poročeni sok

Je kombinacija jabolčnega in grozdnega soka. Sestava dveh sort mu daje zanimiv "poročen" okus.

Drugi sokovi

Glede na letino sadja ponujamo deloma tudi goste motne sokove iz domačega sadja. Tako je naprimer pri nas sedaj dobiti spodaj našteta sokova.

  • Hruškov gosti motni sok
  • Breskov gosti motni sok

Oba soka sta narejena s stiskanjem sadja in shranjena brez vseh kemijskih dodatkov po postopku pasterizacije - segrevanja.

Rubrika:Turizem

Zemljevid - Kje smo

Izletniška kmetija - Na koncu vasi: Cven 48c, 9240 Ljutomer. zemljevid.najdi.si/search.jsp  oz. Zemljevid - prospekt Slike: ...

Rubrika:Hrana

NEDELJSKI JEDILNIKI

NEDELJSKO KOSILO 14.10.2007 Domača juha z rezanci jabolčna juha ** Dušena govedina v mozaiku Polenta s slivami Pohan  piščanec Praženi krompir *** Mešana solata ** Sla...

Rubrika:Vino

Martinovanje

Martinovo - ko se mošt spremeni v vino - star ljudski praznik, ki naznanja konec dela na poljih in krst mladega vina, martinovo 11. novembra - goduje sv. Martin. To je v Sloveniji star ljudski pra...

Oglejte si naš KATALOG JEDI