Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Sejem po celem Lotmerki 2010

Vpis:Suzana KOLBL /

Opisne besede: sejem, ljutomer, ljutomerski sejem, lotmerški sejem, sejem po celem Lotmerku, prleški sejem, prlekija


SEJEM PO CELEM LOTMERKI 2010

Začetek dogodka: 14.08.2010 ob 08:00
Na turistični kmetiji na koncu vasi - na Cvenu (3km iz Ljutomera) vas ob obisku sejma vabimo na domačo prleško kosilo ali prleški narezek. Ponujamo pa tudi vrhunska domača vina in 100% naravne domače sokove.

Pokličite nas in rezervirajte:
02/5849876 ali 041/340-589


prleški narezekOsrednja in največja turistična prireditev v prleški metropoli, ki med praznovanjem 54. praznika občine Ljutomer združuje etnografsko, kulturno, turistično in sejemsko ponudbo, bo znova ponudila pravo sejemsko vzdušje, kot zrcalo sejma iz leta 1905, ki ga je v svoj objektiv filmske kamere ujel dr. Karel Grossmann," obljublja predsednik Turističnega društva Ljutomer Valentin Odar.
Na prenovljenem Glavnem trgu v Ljutomeru bo tudi tokrat za ponudbo skrbela množica sejmarjev, organizatorji pa pričakujejo več tisoč obiskovalcev.

Kako nas najdete - na vhodu v Ljutomer, pri bencinski črpalki OMV zavijete levo, tukaj so postavljene tudi naše usmerjevalne table (če prihajate iz smeri Gornje Radgone oz. avtoceste), če prihajate iz ormoške smeri pa se zapeljite skozi Ljutomer in pri OMV črpalki desno.

Več tudi tukaj: ZEMLJEVIDI